2105577496 | 2221040131 | 2221042453
Η Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. Χρυσός Χορηγός στον 2ο Ημιμαραθώνιο Σκύρου 2019

Η Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. Χρυσός Χορηγός στον 2ο Ημιμαραθώνιο Σκύρου 2019

Η εταιρεία Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. με ιδιαίτερη τιμή θα βρίσκεται στο πλάι του Skyros Run (Ημιμαραθώνιος Σκύρου) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Χρυσού Χορηγού και παραχωρόντας το όνομά της στον αγώνα ΣΙΔΕΡΗΣ 10 Χιλιομέτρων”, που προστίθεται φέτος στη διοργάνωση. 


Η Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. δραστηριοποιείται πανελληνίως για πάνω από 40 χρόνια στον χώρο των στερεών καυσίμων, με εξειδίκευση στην εισαγωγή, διάθεση και εξαγωγή παραδοσιακών ξυλοκάρβουνων, μπρικετών, προσαναμμάτων και προϊόντων συναφών με το χώρο του ψησίματος.
Με καταγωγή από το νησί της Σκύρου, τα στελέχη της Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. δεν θα μπορούσαν να μην αποτελούν αρωγό στην εδραίωση του Skyros Run ως έναν από τους σημαντικότερους αγώνες που διεξάγονται στην Ελλάδα, αφού οι ειδυλλιακές διαδρομές του ανταποκρίνονται ακόμη και στους πιο απαιτητικούς δρομείς. 


Το 2ο Skyros Run θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, με διαδρομές για όλες τις αντοχές, αφού περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου 21 χιλιομέτρων, τον Αγώνα Δρόμου “ΣΙΔΕΡΗΣ” 10 χιλιομέτρων, Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων, αλλά φυσικά και Αγώνα Δρόμου 1.300 μέτρων για παιδιά. 


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://skyroshalfmarathon.com/ 

Η εταιρεία Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. οριστικοποίησε τη συμμετοχή της στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η εταιρεία Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. οριστικοποίησε τη συμμετοχή της στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Έκθεση Meat & Grill Days

Η εταιρεία ΣΙΔΕΡΗΣ ιδρύθηκε το 1977.

Διατηρεί κεντρικό κατάστημα στην Χαλκίδα και υποκατάστημα στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Με την εμπειρία των 41 χρόνων της, η Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. εξειδικεύεται στην εισαγωγή, εξαγωγή, συσκευασία και διάθεση ξυλανθράκων, μπρικετών, προσαναμμάτων και άλλων στερεών καυσίμων.

 

Απευθύνεται σε χώρους εστίασης (ψητοπωλεία, εστιατόρια κ.λπ.), εμπόρους, σούπερ μάρκετ και σε κάθε επιχείρηση που αναζητά την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής, φροντίζοντας καθημερινά για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή της.

Ο στόλος και οι συνεργάτες της καλύπτουν όλη την Ελλάδα, εξυπηρετώντας τους πελάτες της άμεσα και αποτελεσματικά.

 

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018 για να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα της, αλλά και για να σας προτείνουν εξειδικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040

Ημιμαραθώνιος Σκύρου

Ημιμαραθώνιος Σκύρου

Ημιμαραθώνιος Σκύρου

Με ιδιαίτερη περηφάνεια, τα ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΣΙΔΕΡΗΣ ανακοινώνουν πως είναι μεγάλος χορηγός στον πρώτο Ημιμαραθώνιο Σκύρου!
Μετράμε αντίστροφα με ανυπομονησία για μια διοργάνωση που θα κλέψει τις εντυπώσεις, σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου, με εύκολη και οικονομικά προσιτή πρόσβαση για όλους!
Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Ημιμαραθωνίου Σκύρου: Skyros Half-Marathon 2018.

Πότε: Σάββατο, Σεπτέμβριος 15 17.00 - 20.00

Ώρα: 17.00

Που: Σκύρος

Εισιτήρια

Δείτε εδώ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου

Τρέξε μαζί μας στην πιο ειδυλλιακή διαδρομή του Αιγαίου!