2105577496 | 2221040131 | 2221042453
Η εταιρεία Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. με ιδιαίτερη τιμή θα βρίσκεται στο πλάι του Skyros Run (Ημιμαραθώνιος Σκύρου) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Χρυσού Χορηγού και παραχωρόντας το όνομά της στον αγώνα ΣΙΔΕΡΗΣ 10 Χιλιομέτρων”, που προστίθεται φέτος στη διοργάνωση. 


Η Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. δραστηριοποιείται πανελληνίως για πάνω από 40 χρόνια στον χώρο των στερεών καυσίμων, με εξειδίκευση στην εισαγωγή, διάθεση και εξαγωγή παραδοσιακών ξυλοκάρβουνων, μπρικετών, προσαναμμάτων και προϊόντων συναφών με το χώρο του ψησίματος.
Με καταγωγή από το νησί της Σκύρου, τα στελέχη της Α. & Γ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ι.Κ.Ε. δεν θα μπορούσαν να μην αποτελούν αρωγό στην εδραίωση του Skyros Run ως έναν από τους σημαντικότερους αγώνες που διεξάγονται στην Ελλάδα, αφού οι ειδυλλιακές διαδρομές του ανταποκρίνονται ακόμη και στους πιο απαιτητικούς δρομείς. 


Το 2ο Skyros Run θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, με διαδρομές για όλες τις αντοχές, αφού περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου 21 χιλιομέτρων, τον Αγώνα Δρόμου “ΣΙΔΕΡΗΣ” 10 χιλιομέτρων, Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων, αλλά φυσικά και Αγώνα Δρόμου 1.300 μέτρων για παιδιά. 


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://skyroshalfmarathon.com/